tisdag 27 december 2016

Julen är över........

Vi har haft en underbar jul vi två i huset. Men visst är jag glad att det är över. Nu är det bara nyår kvar sen blir allt lite normalt igen.
Jag är väldigt glad att vi inte har en tradition att umgås med samma gäng vid varje högtid. Bara tanken att fixa en nyårsfest, näää.
Vi kommer att sitta hemma och mysa, vi trivs med det och har ingen längtan till att gå iväg till samma gäng som man har firat med i alla tider. Jag undrar om inte fler tänker så.....att få bryta sig loss och fira på ett annat sätt.

I år har vi gett varandra en liten julklapp och en stor gemensam. Vi vill ju hänga med i tiden så vi har köpt en stooor TV på mellandagsrean., plus att Ronnie prutade på rea priset, bra gjort!
För första gången på länge har vi sett en film. Vi laddade hem en film som vi skulle sett på bio förra året "En jävla jul". En lagom kul film med igenkänning känsla till viss del.

Sixten åkte kana och hade jättekul medan Ronnie fixade kablarna
Första programmet som invigde tv var naturligtvis en fotbollsmatch.
Nu till det pinsamma hos hemmateknikerna!
Vi köpte tv inställd och betalade en liten peng så vi skulle slippa allt krångel hemma.
Det var bara att sätta i kontakten och vips så skulle allt fungera. Härligt tänkte vi!
Men det fanns bara kanal ett!
Jaha vi läser och fingrar på alla knapparna på kontrollen. Jag fyller i routerns lösenord, ändrar antenn till trådlös och annat som vi tror behövs. Näää inga kanaler! Vi sänker vår prestige och ringer Telia support och berättar om vårt problem. "Men ni ska inte behöva göra något"! "Allt ska finnas"
MEN OM DET NU INTE GÖR DET!!!! smått irriterade efter ett par timmars slit.
DÅ börjar hon prata om "fel kontroll" trodde vi.........
Näproblemet var att vi använde fel kontroll hela tiden. När vi bytte så fungerade allt som inget hade hänt. Vi fick oss ett gott skratt.

Nu när Sixten har flyttat in till oss så blir det en hel del sand på golvet från hans toalett. Hans toa finns i mitt syrum under skärbordet. Det knastrar..........
En liten dammsugare investerades och allt sand försvinner direkt.
Den sanden vi har luktar ingenting efter Sixtens behov, perfekt eftersom jag vistas mycket i syrummet.

Josefin ville att Ronnie skulle bejaka sin kvinnliga sida lite mera. Vad är då mer passande att han cyklar med rosa överdrag på sin sadel :). En liten julklapp i all välmening :))





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar