lördag 15 oktober 2016

Kattutställning

För första gången har vi varit på Kattutställning. Det fanns många olika slags kattraser att titta på. Jag har inte sett hälften av alla dessa innan. Många var söta men många var så fula, mystiska och en del såg rent av farliga ut. Jag konstaterade att ingen var så fin och söt som vår Misse Mowgli Ågren.

En del burar var  utsmyckade med kristallkronor i taket och rosa kuddar mm. Ja,hund och kattpersoner är ett speciellt folk :).

Skillnaden att gå på en hundutställning och på kattutställning är att det är alldeles tyst på en  kattutställning. Man nästan viskar när man går runt och tittar.











 
Vi fick bra information om kattförsäkring. Det skiljer en hel del pengar på att ha en hund eller kattförsäkring. Allt är betydligt billigare med en katt.

Efter utställningen åkte vi till Vara och fikade. Deras stationshus är en upplevelse. Vem kom på att måla huset med denna blåa färg? Det är konst!


På utställningen vann Ronnie en filt till Misse. Sigge blev jätterädd för att det prasslade när han skulle lägga sig på filten :).
 

 
 Vi fick en kasse med grejorna nedan.  Har ingen aning om vad påsarna innehåller. Misse får testa när han kommer till oss.
 
 
 Första leksakerna till Misse :)
 Oj ska man tänka på detta också!

 Sen åkte vi till Ö&B och handlade ett klätterträd.



Det var djurtema idag. Vi handlade mat till fåglarna i trädgården. Satte upp deras hus när vi kom hem.
Sigge fick tuggben och spagetti.
Misse fick sina presenter.

Solen sken och vi fick en härlig höstdag tillsammans.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar