torsdag 31 mars 2016

Påsk i Vänersborg

Påsken är förbi och allt pynt borttaget.  Jag gillar Påsken! Den är ljus och positiv och man letar efter det lilla minsta vårtecknet. Finns en strimma sol så åker näsan upp i vädret.


En dag så rensade vi i trädgården, frissade alla buskar och luckrade jorden. Knopparna kom fram och genast blev det vår😊.
På Påskafton är det Påskparad i stan. En rolig tradition där hela familjen deltar med eller utan förklädnad. Kanske går vi med nästa år.















 Nu syr jag för hand på mitt mysterie.
Varje fredag får jag en ny ledtråd och mysteriet växer😊



En applikation finns med i påbörjade projekt. Det är Kvilt tanter som visar och berättar vad de har sytt. Kanske känner man igen sig om många många år😁


Ett gäng sockor är klara. Jag har stickat tre par efter dekoren på gamla kaffekoppar. Det blev en utmaning att hitta kaffekopp med fin dekor, skissa och designa ett mönster. Då blev det helt plötsligt roligt att sticka sockor/strumpor. Jag stickar strumporna i alla sorters garner utom ull .


Nu vill jag få massor med energi och ork. Jag har roliga kvilt projekt som ligger och väntar.
Snart åker mannen och jag på Kvilt resa och inhandlar fler roliga tyger och projekt.

2 kommentarer:

  1. Vad härligt med påskparad, det borde tas efter i andra städer. Annars så kanske det blir många som reser till Vänersborg nästa påsk.

    SvaraRadera
  2. Gösses va fina saker du gör ❤️

    SvaraRadera